Nieuwsgierig? Kom gerust eens kennismaken! contact

Verzekeringen

Verzeker u goed via Evertse Verzekeringen (voorheen Van Buren & Van Wingerden Assurantiën : Voor zowel particuliere verzekeringen als voor bedrijfsmatige verzekeringen kunt u bij ons terecht. Wij bieden een volledig productenpakket en werken samen met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen u derhalve een maatschappij-onafhankelijk samengesteld verzekeringspakket aanbieden tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

Onze visie: Onze assurantieafdeling opereert onder de naam Evertse Verzekeringen (voorheen Van Buren & Van Wingerden Assurantiën)  en is gevestigd in ons kantoor te Heerjansdam. Onze medewerkers zijn conform de Wet Financieel Toezicht gediplomeerd en deskundig op deze vakgebieden. Ons uitgangspunt bij verzekeren is: verzeker alleen echte risico’s en het belang van de klant staat voorop. Verzekeren blijft naar ons idee altijd maatwerk. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij als assurantietussenpersoon een toegevoegde waarde bieden door een directe persoonlijke benadering en daardoor een specifiek op uw situatie gericht pakket kunnen aanbieden.

Kennismaking? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om u te overtuigen van onze kracht en kennis op assurantiegebied. U kunt ons kantoor op werkdagen bezoeken tussen 9:00 uur en 12:30 uur en op werkdagen telefonisch bereiken op 078-6772440 of via e-mail: verzekeringen@evertse.nl

Evertse Verzekeringen (voorheen Van Buren & Van Wingerden Assurantiën) heeft een vergunning bij de AFM (St. Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12042938. Bij de Kamer van Koophandel zijn wij ingeschreven onder nummer 23091587. Wij hebben een BAVAM beroepsaansprakelijkheidsverzekering onder polisnummer 6470 en zijn aangesloten bij het financiële klachteninstituut KiFiD onder nummer 300-015935. Bij deze onafhankelijke instantie kunt u een klacht deponeren nadat onze interne klachtafhandeling voor u niet het gewenste resultaat heeft. De instantie zal bemiddelend of aanwijzend optreden. Als u bij een klacht contact met ons opneemt, dan ontvangt u binnen 10 werkdagen de officiële klachtenprocedure. In 2023 en voorgaande jaren is ons kantoor niet betrokken geweest bij klachten, noch bij het KiFiD, noch door tussenkomst van een rechter. Op veel verzekeringsproducten is een financiële bijsluiter van toepassing die u op verzoek ontvangt. Op onze werkzaamheden is eveneens een dienstverleningsovereenkomst van toepassing.