Nieuwsgierig? Kom gerust eens kennismaken! contact

Boekhouder Zwijndrecht

Boekhouder Zwijndrecht? Administratiekantoor Evertse is gestart in januari 1999 en is al 25 jaar voor u het flexibele, ervaren en goed betaalbare administratiekantoor op het gebied van financiële administratie, boekhoudkundige, verzekerings- en financieringszaken. Het administratiekantoor heeft twee vestigingen namelijk één in Heerjansdam en één in Numansdorp. Het werkgebied omvat de hele omgeving zoals bijvoorbeeld: Barendrecht, Hoeksche Waard, Klaaswaal, Oud-Beijerland, Ridderkerk, Strijen, Zuid-Beijerland en Zwijndrecht. Ons administratiekantoor richt zich met name op ZZP-ers, (groot)handelsondernemingen en de ondernemer die actief is in het MKB. Wij hebben al vele startende ondernemers met succes geholpen. Uiteraard werken wij ook voor grotere bedrijven met bijvoorbeeld holding constructies. Voor particulieren verzorgen wij de belastingaangifte inkomstenbelasting.

Boekhouder Zwijndrecht

Wat kunnen wij voor u betekenen? Van grootboekhouding (verwerking en/of controle), omzet- en loonheffingsaangifte(n), personeelszaken, salarisverwerking en financieringsvraagstukken tot aan de jaarrekening of managementadvies. Voor de ondernemer (éénmanszaak, BV, v.o.f. en starters) verzorgen wij tegen een aantrekkelijk tarief uw administratie of jaarrekening. Het kantoor staat bij de Belastingdienst gemeld als officieel belastingconsulent met een zogenaamd Beconnummer.

Hoe werkt het? We kijken naar de toekomst en werken hoofdzakelijk met SnelStart software en dat betekent volledig digitaal online boekhouden. SnelStart is van Nederlandse bodem en één van de meest innovatieve ontwikkelaars op het gebied van boekhoudsoftware. Voor de meeste ondernemers volstaat de SnelStart inOrde methode waarbij u door ons kantoor volledig ontzorgd wordt. Wij noemen het boekhouden 2.0 en u leest er hier meer over.

AFBEELDING-1.jpg (375×285)

Zaken met uw administratiekantoor buiten kantoortijden? U wilt overdag toch ook met uw bedrijf bezig zijn en niet met uw administratie? Bij de meeste accountant- en administratiekantoren lukt dat niet meer, want de bereikbaarheid is tegenwoordig beperkt tot 9-12 uur in de ochtend en 13-17 uur in de middag toch? Dat is bij ons anders. Als u dit soort zaken als vaste relatie van ons kantoor in de avond of zelfs in het weekend wilt oplossen dan kan dat bij ons! Zo kunt u overdag uw bedrijf runnen en doorgaan met geld verdienen.

Wat krijgt u nog meer? Een heldere kijk op zaken. Met acht jaar ervaring als financieel manager in het bedrijfsleven voorafgaand aan de start van het kantoor bekijken we uw organisatie op alle fronten kritisch en zullen mogelijke verbeteringen zonder meer aan u voorleggen. We denken dus met u mee! Bovendien geen gedoe met contactpersonen die om wat voor reden dan ook altijd maar in vergadering zitten net op het moment dat u het administratiekantoor of uw accountant nodig heeft.

Kennismaking? Boekhouder Zwijndrecht? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om u te overtuigen van onze kracht en kennis op financieel administratief gebied. U kunt ons bereiken op 078-6772440 of via e-mail: info@evertse.nl